Musikkens, Kreativitetens og Fortællingens univers

Fortælling og Fantasi

Fortællingens og fantasiens verden er uendelig. I denne verden kan vi sammen komme langt omkring, vi kan besøge steder, vi ellers ikke har mulighed for, eller ikke helt har modet til.
Vi kan sætte os i andres sted og finde ud af, hvordan andre børn og voksne har det og hvad de drømmer om og vi kan drage på eventyr og forvandle os til en helt anden end den vi er. *
I fortællingens og fantasiens verden er der nemlig ikke begrænsninger - her er alt muligt. 
Vi bruger fortællingerne når vi tilegner os ny viden, når vi leger med sproget og når vi bare ønsker os en god fortælling. I de kreative værksteder skaber vi kunstværker ved brug for forskellige materialer, vi øver fin- og grovmotorik og vi arbejder med udtryksformer. 

Musikkens univeres

Musik, sang, dans og rytme, er ikke alene stimulerende for vores sproglige udvikling og motoriske færdigheder, det er også kulturbære og energiskaber. Musikken giver os garanti for smil, bevægelse, stemning og velvære. 

Musikken, sangen, rim og remser har en stor plads i vores fællesskab, vi mødes i musikkens univers ved Fredagssamling, ved spisebordet, når vi leger med ord og lyde, når vi skal finde ro eller skabe en fest. Der er ikke noget så dejligt, som at synge og danse sig igennem livet.